PURELL sredstvo za dezinfekciju ruku: isporuka formulacije bez kompromisa

on

Formulacije PURELL® zasnovane su na višedecenijskim naučnim inovacijama, a kao rezultat toga gosti, kupci i zaposleni brend PURELL prepoznaju po pružanju rješenja svjetske klase.

Šta se podrazumijeva pod „formulacijom bez kompromisa“?

Održavanje zdravlja kože je suštinski dio dobre higijene ruku, a PURELL® proizvodi su naučno dokazani da pomažu koži da ostane vlažna i osjeća se mekom – čak i uz čestu upotrebu.
Proizvodi koji čine PURELL SOLUTION daju vam snagu koja vam je potrebna bez jakih hemikalija, tako da nema ugrožavajuće sigurnosti za efikasnost.

Američki brend brzih sredstava za dezinfekciju ruku broj 1 dolazi u formulaciji koja ubija 99,99% najčešćih klica koje mogu biti štetne. Čak je dokazano da je aktivan protiv koronavirusa za samo 30 sekundi.

Sanitarni gelovi iz PURELL-a pružaju:
– Jednostavne opcije higijene ruku svuda gdje sapun i voda nisu dostupni.
– Efikasnost u kritičnim situacijama, uz održavanje zdravlja kože u okruženjima koja se često koriste.
– Formulacije sa najblažim, najefikasnijim dostupnim sastojcima, uključujući hidratantne kreme i uređaje za kožu.

PURELL sprej i maramice za dezinfekciju površine


Potpomognut godinama naučne stručnosti, brend PURELL vam takođe donosi sprej i maramice za dezinfekciju površina. Ovi proizvodi su odobreni za površine koje dolaze u kontakt sa hranom i ne zahtijevaju ispiranje.
– Formula za brzo dejstvo brzo uklanja klice.
– Baktericidno, fungicidno, virucidno. Efikasan protiv: Koronavirusa (testiran na surogatu virusa BCoV), virusa gripa A H1N1 (grip), Norovirusa, Rotavirusa, Adenovirusa (EN 14476 standard). Testirano posebno za životnu sredinu na: Salmoneli, Listeriji i Campilobacteru.
– Kompatibilan na većini glatkih površina, uključujući stolove, igračke, fitnes opremu i još mnogo toga.
PURELL SOLUTION koristi beskompromisne higijenske proizvode – kako bi gostima, kupcima i zaposlenima pružio proizvode koji su sigurni i sa čijom se upotrebom osjećaju sjajno.