KADA PUNITE DOZATORE, VJERUJTE ORIGINALU

on

Potražnja za higijenskim proizvodima za ruke ostaje velika u cijelom svijetu. Neki kupci kupuju bidone sredstava za dezinfekciju ruku nezavisnih proizvođača i pune postojeće boce PURELL® proizvodima drugih proizvođača. Preporučujemo da to izbjegavate iz 3 dobra razloga.

1. Formula je presudna

Miješanje različitih proizvoda dovodi do promjene formule. To može imati neprijatne posledice:

– Reakcije na koži

– Smanjena efikasnost

– Smanjen rok trajanja

– Loše korisničko iskustvo zbog neprijatnih mirisa ili neprijatne ljepljive konzistencije

Međutim, sa originalnim sredstvima za dezinfekciju ruku PURELL znate da možete očekivati sjajne proizvode. Sadrže najmanje 60 do 80 procenata alkohola po preporuci Svjetske zdravstvene organizacije. Takođe su uključene njege koje pomažu u održavanju kože zdravom. Nema isušivanja, nema svraba, nema ogrebotina, nema otvorenih mjesta, nema lijepljenja. Nakon upotrebe proizvoda PURELL, ostaje samo najviši nivo sigurnosti, neutralan miris i njegovani osećaj na koži. Sve počiva na pravoj formuli.

2. Stavljate povjerenje svojih klijenata na test


Potrošači koji koriste PURELL dozator vjeruju da će dobiti proizvod koji očekuju. Ako očekivano iskustvo sa brendom izostane jer se u bočici nalazi proizvod koji nije PURELL, to narušava povjerenje u visokokvalitetna sredstva za dezinfekciju ruku.

Međutim, ako se držite originala, ovo će takođe imati pozitivan efekat na vaše poslovanje. Pokazujete svojim kupcima, gostima i posjetiocima da cijenite najviše higijenske standarde i da se brinete o njihovom zdravlju. Nedavno je studija agencije za brendiranje MBLM (izgovara se „amblem“) dokazala visok nivo povjerenja u ovaj brend (PURELL)

U svojoj COVID studiji brenda, MBLM je ispitao koji su brendovi uspjeli da zadrže svoje kupce više nego ikada ranije. Neposredno iza dobavljača video komunikacija Zoom, brend PURELL zauzima drugo mjesto na rang listi sa svojim proizvodima. Tako snažno povjerenje u PURELL higijenska rješenja jača spremnost za redovnu dezinfekciju ruku i doprinosi zdravlju svih nas. Zbog toga je utoliko važnije ne negativno uticati na povjerenje u ovoj kritičnoj fazi pandemije.

3. Pogrešne informacije o proizvodu na bočici


Punjenje boca PURELL drugim sredstvom za dezinfekciju znači da podaci o proizvodu na etiketi, uključujući sastojke i rok upotrebe, više nisu tačni. Kompanije više ne mogu pouzdano da provjere da li svojim kupcima nude proizvod sa važećim datumom isteka.

Činimo sve što je u našoj moći da i dalje pouzdano snabdjevamo kupce visokokvalitetnim proizvodima – posebno u vrijeme povećane potražnje. U PURELL asortimanu su i mnoga kreativna rješenja. Na primjer, trenutno nudimo gel za dezinfekciju ruku u novim bočicama koje je lakše nabaviti.

Vidite da nema razloga da se ne vjeruje originalu.