Pazite na prenos mikroba tokom pranja ruku!!

on

Da bi se efikasno spriječio prenos klica na svim radnim poljima, nije dovoljno obezbijediti zaposlenima sisteme za sapune i sredstva za dezinfekciju ruku koji se mogu puniti. Takođe zavisi od načina na koji se oni ponovo pune.Na primjer, veća preduzeća često naručuju ogromne kanistere tečnog sapuna da bi napunili svoje sisteme za sapune i sredstva za dezinfekciju ruku. Ako je dozator prazan, često pune posudu za sapun bez čišćenja. To omogućava širenje kultura bakterija u ostacima sapuna.

Patogeni iz vazduha kontaminiraju sapun ili sredstva za dezinfekciju ruku

Pored toga, patogeni u vazduhu mogu ući u sapune prilikom dopune sistema za punjenje. Proizvođač GOJO Industries, poznat po vodećim higijenskim rješenjima na tržištu pod brendom PURELL®, pronašao je pravi odgovor na ovaj problem.

„Slušamo svoje kupce, testiramo naše proizvode na naučnoj osnovi i kontinuirano poboljšavamo svoja higijenska rješenja“, kaže Sven Jaschke, menadžer za nordijsku, centralnu i istočnu Evropu u GOJO Industries. “Naša misija je spasiti živote i poboljšati blagostanje. Da bismo izbjegli unakrsnu kontaminaciju prilikom punjenja sistema za točenje, prodajemo samo higijenski zatvorena pakovanja za sisteme za točenje, koji se lako mogu integrisati u dozator bez ikakvog prosipanja. Tako korisnici znaju da ostaju na sigurnoj strani “.