Tri jednostavna načina za poboljšanje higijene kod kuće, na javnim mjestima i na poslu

on

Postoje 3 jednostavna načina za poboljšanje higijene kod kuće, na javnim mjestima i na poslu

1. Operite ruke

Važno je eliminisati kontaminaciju bakterijama i virusima u vašem domu i van njega. Jedno uputstvo koje je lako slijediti je pranje ruku, pravilno korišćenje sapuna i sušenje ruku papirnim ubrusima, kad god izađete ili uđete u svoj dom.

2. Koristite papir

Studije su dokazale da se virusi i bakterije mogu širiti i vazduhom. Korišćenje papirnatih ubrusa za ruke umjesto sušača na vazduh u javnim toaletima pomaže u ograničavanju širenja bakterija Sušenje ruku ubrusima za jednokratnu upotrebu najmanje je vjerovatno za širenje virusa prema Evropskom simpozijumu.

3. Zaštitite druge

Kada posjećujete mjesta daleko od kuće, dobar savjet je da se držite podalje od drugih, a ako morate da kašljete ili kihnete, učinite to u papirnati ubrus, koji možete odmah odložiti, da biste zaštitili druge. Zbog toga je dobra ideja uvijek ponijeti nekoliko papira sa sobom, pokriti usta ili da njim dodirneti površine koje često dodirujete.

Katrin je jedan od najpoznatijih profesionalnih brendova za papirne ubruse u Evropi. Da bismo mogli da pomognemo našim kupcima na najbolji mogući način, stalno pazimo na potrebe korisnika i na razvoj u svijetu. Svijet higijene se mijenja. I mi moramo da se promijenimo i pozivamo vas da se promijenite sa nama – to možemo zajedno.

SURFMONT doo – direktni i ovlašćeni uvoznik i distributer za Crnu Goru

pozovite na:

tel: 067282900

email: prodaja@surfmont.com

web: www.surfmont.com